Straal ECHT zelfvertrouwen uit in 12 weken

Meer MEZELF zijn, meer ZELFWAARDERING, meer ZELFTEVREDENHEID, meer ZELFVERTROUWEN, dit gun ik mezelf.

Lees dan zeker verder, je bent op het juiste adres!

Mijn droom is...

Dat jij jezelf meer kan accepteren voor wie je bent en jezelf liever gaat zien. Dat je durft benoemen wat voor jou belangrijk is en je niet laat omver waaien door wat er rondom je heen gebeurt. Dat jij je plek inneemt waar je recht op hebt. Zo kan je stralen, in ECHT zelfvertrouwen.

Mijn droom is dit voor zoveel mogelijk mensen te kunnen neerzetten. Ik zie mezelf dit voor 100.000-en mensen doen, zo draag ik op mijn manier bij aan toch een beetje een ‘betere’ wereld en dat professionals zichzelf durven tonen in alles wat ze te bieden hebben.

Els - I Accept Myself Experience

Waarvoor doe ik het?

Ja, ik zie het groot, want het doet mijn hart pijn te zien hoe vrouwen zichzelf pijnigen met vooral aandacht te hebben voor wat er niet goed zit. Er is zoveel te zien die wel goed zit. En vooral, ik weet welk effect het ‘Straal ECHT zelfvertrouwen uit in 6 weken’ programma te bieden heeft, aangezien ik zelf door dit bad ben geweest en ervaren heb hoe het mij sterker heeft gemaakt en mijn zelfvertrouwen verder heeft opgebouwd. En serieus, uit gans mijn hart, dit wil ik ook jou gunnen because life gets more beautiful en ‘plezanter, lichter en meer fun’.

Ondersteunende kracht

Wat daarbij de ondersteunde kracht is, is een groep van vrouwen die elkaar willen meehelpen en ondersteunen. Die zonder veroordeling naar elkaars verhaal luisteren en elkaar mee helpen dragen. Een plek waar je je thuis voelt onder gelijkgestemden. Neen, geen klaag en zaag platform, wel een plek waar je jezelf kan uiten in alle veiligheid en je geïnspireerd wordt door tips & tricks hoe je in je dagdagelijks leven in zelfacceptatie en waardering kan gaan staan.

de ondersteunende kracht van vrouwen die elkaar helpen

Het meest Complete Zelfvertrouwen programma dat onmiddellijk resultaat zal brengen

In dit programma gaat 10 jaar expertise en ervaringen als business coach en trainer en vele jaren meer dankzij mijn levenservaringen. Dit omvat de top of the bill professionele opleidingen die ik zelf volgde en ervaarde die samen een investering van meer dan 50.000 € omvatten. Deze kennis zal ik allemaal met je delen, want ik heb maar 1 doel en dat is dat jij er plezier en effect van mag hebben en je zelfvertrouwen een boost krijgt. Wanneer je er ten volle voor gaat en je engageert dan zal dit ook het effect zijn, gegarandeerd.

Dit is niet zo’n cursuske met geen inhoud en waar je na 2 dagen mee stopt. Dat haat ik zelf, als ik online iets aankoop en ik krijg wat lappen tekst te lezen, dat werkt gewoon niet.

Meest complete ervaring

ECHT zelfvertrouwen uitstralen is professioneel uitgewerkt met verschillende handvaten, voor elk wat wils.

Grondig, doordacht, met oog op resultaat ontwikkeld.

Ik ben er voor jullie

In de besloten online community zal ik vragen beantwoorden en jullie ondersteunen samen met de andere prachtige vrouwen die deze kans grijpen om zichzelf ten volle neer te zetten en niet langer gebukt door het leven te gaan.

geven en ontvangen
on the go lezen, kijken en luisteren

Handig voor onderweg

Sommige van jullie zijn drukke madammen en vinden het fijn om zelfontwikkeling te combineren met bijvoorbeeld op weg zijn. Wel daar is voor gezorgd in deze opleiding. Je kan het materiaal gewoon beluisteren onderweg naar je werk, naar de volgende business meeting, op het vliegtuig, op weg naar ophalen van de kids op hun hobby, naar de supermarkt, enz.

Geen tijd te verliezen

Ik heb al de belangrijkste elementen op zelfacceptatie gegroepeerd. Je hoeft dus geen boeken te verslinden, video’s te gaan opzoeken op youtube, enz. Geen tijd verliezen en huppa nu gebruik maken van de 10 jaar ervaring die ik hier met jullie deel.

Positieve benadrukken

Essentieel is dat je zoveel mogelijk je plaats inneemt als volwassen en uit ‘ik ben de schuldige’ of ‘uit het slachtoffer’ verhaal blijft. Dat kan door positieve kant te zien en resultaatgericht denken te ontwikkelen, daar ga ik samen met je voor.

Els met Smiley

Op je eigen ritme

Deze ervaring ga je voor jezelf aan, omdat je het verdient en omdat je graag wat meer rust in je hoofd wilt en steviger in je schoenen wilt staan. Je doet dit programma dan ook op je eigen ritme, wanneer het voor jou het beste werkt. Jij bepaalt je eigen tempo.

In het programma werken we een dag intensief, afgewisseld met een dag een stap achteruit nemen, de effecten te voelen en zelfreflectie toe te laten.

Dankzij het ‘ECHT zelfvertrouwen in 6 weken’ programma zal je jezelf nog dieper leren kennen: wie je bent en wie je wilt zijn. Doordat we in de diepte werken is dit geen programma om op 1-2-3 eens te doen, dit zal een groei brengen in je persoonlijkheid (in de goede zin geloof me ;-)) en dat vraagt ruimte en tijd. Hun jezelf deze dan ook.

Absoluut Geen fluffy gedoe?

Nope, geen fluffy gedoe, we gaan gewoon lekker down-to-earth werken aan onszelf. Ondertussen zijn er al bijna 1.000 professionals (mannen en vrouwen) met deze krachtige handvaten door mij begeleid en het is indrukwekkend wat je op korte termijn kan bereiken, als je je engageert om met het programma aan de slag te gaan.

Professionals, wie zijn dat dan?

Iedereen die werkzaam is en iets wil opbouwen voor zichzelf. En dit is ruim. Ik begeleid zowel management, directie en CEO van grote organisaties tot KMO; zelfstandigen, ZZP-ers; leidinggevenden; kaderleden; bedienden, enz. Opbouwen kan zowel je eigen zaak kracht bijzetten, alsook een promotie, je mening meer geven op je job, durven voor die job gaan die je al zo lang graag wilt, enz.

Professionals die ECHT aan de SLAG willen, die VOORUIT willen en bereid zijn om STAPPEN te ondernemen voor zichzelf te ontwikkelen.


Heb je even geen baan? Dan kan je zelfvertrouwen zeker een boost gebruiken, dus laat dat je niet tegenhouden.

Hilde VermeulenIk heb al heel veel zaken ondernomen zoals therapieën, cursussen en boeken gelezen en steeds weer kwam ik mezelf tegen en ging weleens de put in. Ik vond het lastig om mezelf te laten inspireren.

Ik volgde het Yes2me webinar rond omgaan met het verleden en wow toen gebeurde het. Ik werd geraakt, ik kwamen tranen. Het was duidelijk die rugzak van het verleden daar moest ik vanaf, yes dit is het voor mij. Mezelf leren waarderen, accepteren en van mezelf houden.

‘Echt zelfvertrouwen uitstralen in 12 weken’ liet me stappen nemen. Ook Els schudde me af en toe wakkeer met de juist posts, vragen, opdrachten, de ene al makkelijker dan de andere. Ik volgde ook 2 coachings bij haar bovenop het programma. Ik kon steeds bij haar terecht met mijn twijfels, vragen, onzekerheden. Echt top.

Ondertussen kan ik al tegen mezelf in de spiegel zeggen: hilde ik hou van jou, ik hou ECHT heel veel van jou, zoals je bent! En weet je, ik meen het ook echt, ik voel het ook. Ik weet nu ook hoe ik me kan afschermen, mezelf terug kan opkrikken, triggertjes geven en zoveel meer. Je krijgt heel fijne tools mee en met als kers op de taart LIVE coachings. Wat ben ik dankbaar. Ik besef dat ik nog elke dag heel alert moet zijn en wat merk een hele grote vooruitgang. Ik weet nu zeker dat ik mijn doel zal bereiken.

Een echte aanrader!

Hilde Vermeulen

Zeg ja tegen jezelf

Korte metten mee maken, investeren in jezelf zodat jouw sparkles ten volle kunnen stralen en je het leven kan leiden die JIJ WILT. Je verdient het, je bent het waard. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf en je omgeving kan geven, want als jij ECHT in je zelfvertrouwen staat dan kan niemand dat nog afnemen. JE WAARDEERT en EERT jezelf voor alles wat er is en niet is.

Let's do it, together!

Heb je nog vragen rond dit topprogramma?
Stuur me een mailtje op els@yes2me.be en ik beloof binnen 48h te antwoorden op je mail.