Agenda

Hieronder vind je het agenda-overzicht van het complete Yes2Me aanbod bij elkaar. Inspirerend, verrijkend, connecterend, warm en FUN, dus Totally yes2me!

continu
VIP coaching

Professionele Coaching

Face-to-face, via Skype of telefoon
We nemen samen jouw belangrijkste patronen vast en deblokkeren deze zodat jij in je kracht als professional komt te staan. 

Els is Professional Certified Coach en heeft haar applicatie ingediend als Master Certified Coach wat haar 1 van de topcoaches van België maakt. 

Resultaat gegarandeerd.

continu
ECHT zelfvertrouwen uitstralen, dat wil jij toch ook?

ECHT zelfvertrouwen uitstralen op 12 weken

Online programma
In 12 weken je zelfbeeld stevigheid geven, zodat je jezelf ECHT kan laten zien en staan voor wie je bent.

continu
toxische relaties zijn slecht voor je

Toxische relaties: hoe ermee omgaan?

Online programma
In dit programma gaan we direct aan de slag. We bekijken onze relaties en gaan 1 per 1 vastnemen en beslissingen nemen. Wat gaan we doen? Hoe gaan we het anders aanpakken? Wie wel, wie niet langer? Of op welke manier? 

maandag 15
tot 22 januari

SAMSUNG CSC

Business Women Intensive

Online 8 daagse facebook groep intensive
8 dagen waar ik je meeneem op een boeiende reis vol inzichten en aha momenten zodat je jouw ondernemerschap nog meer kan omarmen.

vrijdag
9 februari

gremlins-poster

I AM Inspiration Event - Kill the gremlins

Live workshop
Een inspirerende dag om samen met andere ondernemende vrouwen meer positieve energie te ervaren, meer te sparklen en te kiezen voor het leven dat je wilt. 

22 en 23 maart
26 en 27 april
24 en 25 mei

I Accept Myself Fully

I Accept Myself Fully Experience

Live programma - Experience
ECHT zelfvertrouwen kan enkel en alleen als je jezelf accepteert voor wie je bent, met alles wat er is en niet is. Samen ga ik met jou op pad om diepgaande patronen te doorbreken en te gaan staan voor wie je wilt zijn. 6 dagen en 2 individuele coachings. Oef eindelijk!

4 t/m 6 juli
jump

Selfie Boost - Tieners

Live programma
Els Van Laecke, 1 van de experten op zelfvertrouwen in België en Nederland, gaat tieners 13-18 jaar op een ludieke manier de knepen laten zien hoe ze meer datgene van hunzelf kunnen zien dat al top is, zichzelf daarin te accepteren om zo lekker meer zelfvertrouwen te krijgen. Een must!

Wil je je inschrijven? Dat kan: mailtje naar els@yes2me.be. Levensinvestering: 200 €. 

31 aug t/m 2 sept
Andrea Wandel

Shame & Intimacy Experience

Live programma
1 van werelds experten op schaamte en intimiteit, Andrea Wandel, komt 3 dagen ons inspireren en geeft ons in deze prachtige 3-daagse inzichten en tools mee om schaamte niet de overhand meer te laten nemen. 

10 tot 12 september 2018

19 tot 21 november 2018

21 tot 23 januari 2019

25 tot 27 maart 2019

20 tot 22 mei 2019

Andrea Wandel

Trauma Coaching Training

Live programma - Experience 
Andrea Wandel zal vanuit haar expertise van trauma coaching ons de vaardigheden leren hoe we onze klanten daarin kunnen begeleiden. 

Kom je al graag op de lijst van deelnemers te staan. Dat kan, stuur een mailtje naar els@yes2me.be

September
2018

ECHT zelfvertrouwen voor mannen

ECHT zelfvertrouwen - mannen

Live programma
Een ervaring voor mannen gegeven door mannen om ten volle ECHT in je zelfvertrouwen te staan. Uitnodigen van je mannelijke energie en power. 6 dagen en 2 individuele coachings. 

7 tot 12 november 2018

annelinden

Boundaries

Live programma - Experience 
Anné Linden is de 1st lady van NLP wereldwijd. Met haar New York Institute for NLP heeft ze de oudste NLP school ter wereld. 

Als experte rond grenzen zetten, helpt ze jou om methodes te ontwikkelen om grenzen te herkennen van jezelf en de ander en die ook voor jezelf te zetten. Een solide toolbox om JA tegen jezelf te zeggen en JA tegen bepaalde zaken van de ander. Afgebakend, afgelijnd en duidelijk.